Official Pawn forums Forum Index
  
Stats not being read properly?

 
Post new topic   Reply to topic    Official Pawn forums Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nyao



Joined: 01 Mar 2010
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 12:33 pm    Post subject: Stats not being read properly? Reply with quote

Debug outputs the following...

[12:25:05] ====================
[12:25:05] [Boots of the Crackling Flame] (47560)
[12:25:05] (*) Didn't understand "214 Armor".
[12:25:05] (*) Didn't understand "+58 Stamina".
[12:25:05] (*) Didn't understand "+61 Intellect".
[12:25:05] (*) Didn't understand "Yellow Socket".
[12:25:05] (*) Didn't understand "Socket Bonus: +4 Hit Rating".
[12:25:05] (*) Didn't understand "Requires Level 80".
[12:25:05] (*) Didn't understand "Equip: Improves hit rating by 35.".
[12:25:05] (*) Didn't understand "Equip: Improves critical strike rating by 51.".
[12:25:05] (*) Didn't understand "Equip: Increases spell power by 92.".
[12:25:05]
[12:25:05] "Wowhead":PriestDiscipline --------------------
[12:25:05] ---- Normalized by dividing by 361
[12:25:05] ---- Total: 0
[12:25:05]
[12:25:05] (Current value)
[12:25:05] ---- Normalized by dividing by 361
[12:25:05] ---- Total: 0

Any idea what's going on here? I use a pretty beefy list of mods, so it wouldn't surprise me if that's an issue. If there's a known issue, or if you need a list of mods, let me know. Thanks in advance.
Back to top
View user's profileSend private message
Vger
Pawn Mod Creator


Joined: 09 Jul 2007
Posts: 120
Location: Azjol-Nerub (US)

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the debug output. Since it's in English, it looks like you're using English Pawn with an English version of WoW, so that shouldn't be a problem. What other tooltip-related mods do you use? Do you get this problem on all item tooltips, or just ones from a particular location or mod? (For example, do you see this for items in your inventory, in AtlasLoot or a similar mod, or both?)
Back to top
View user's profileSend private messageVisit poster's website
nyao



Joined: 01 Mar 2010
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

The problem exists in all tooltips (bags, AtlasLoot, etc). As for what tooltip mods I use... that I know of, Altoholic, ArkInventory, Auctioneer, Enchantrix, Informant, MobInfo3, RatingBuster, and Wardrobe. When I have them all disabled, the tooltip appears as it would without mods (as far as I remember.) I have included a link to a screenshot of the tooltip without mods, so if I've missed anything, let me know.

http://i48.tinypic.com/2112ozr.png (pic is large, 1920x1200)
Back to top
View user's profileSend private message
Vger
Pawn Mod Creator


Joined: 09 Jul 2007
Posts: 120
Location: Azjol-Nerub (US)

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

Can you check what it looks like with NO other mods besides Pawn running?
Back to top
View user's profileSend private messageVisit poster's website
nyao



Joined: 01 Mar 2010
Posts: 5

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Exactly the same - Debug output matches.
Back to top
View user's profileSend private message
Vger
Pawn Mod Creator


Joined: 09 Jul 2007
Posts: 120
Location: Azjol-Nerub (US)

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 10:01 pm    Post subject: Reply with quote

Urg. Did you download Pawn from WoWInterface? Another person on that site reported the same problem, and said it went away when deleting Pawn and reinstalling from Curse. Can you try re-downloading Pawn? I'm running low on ideas.
Back to top
View user's profileSend private messageVisit poster's website
nyao



Joined: 01 Mar 2010
Posts: 5

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 11:09 pm    Post subject: Reply with quote

Ha, that fixed it right up. I actually pulled it from MMOUI Minion, but I suppose there's a good chance that the client got it from WoWInterface. I wonder if they're making an edit to your mod, or if there's some CRC issue on the download?

Might be something worth looking into.

Thanks for all your help, Vger. I really appreciate it.

BTW, I *love* the mod. :)
Back to top
View user's profileSend private message
Vger
Pawn Mod Creator


Joined: 09 Jul 2007
Posts: 120
Location: Azjol-Nerub (US)

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Unlikely, but I don't suppose you saved a copy of the old version or have it in your Recycle Bin or something? I'd be interested in seeing what sort of modified version of Pawn is running wild.
Back to top
View user's profileSend private messageVisit poster's website
nyao



Joined: 01 Mar 2010
Posts: 5

PostPosted: Wed Mar 03, 2010 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

I didn't, and don't. I could try deleting it and reinstalling it with MMOUI Minion to see if i get the same version, though.

Edit:

I deleted it and redownloaded it a few times, the issue doesn't seem to be returning. As such, I wonder if perhaps something was corrupted during the initial update process. That's about the only thing I can think of.
Back to top
View user's profileSend private message
Vger
Pawn Mod Creator


Joined: 09 Jul 2007
Posts: 120
Location: Azjol-Nerub (US)

PostPosted: Thu Mar 04, 2010 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

No problem; I appreciate the effort in checking. I'm glad everything's working now.
Back to top
View user's profileSend private messageVisit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Official Pawn forums Forum Index -> Bug Reports All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum